Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποιο ηγετικό στέλεχος των χούλιγκανς κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή βία

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η σύλληψη και νέων εμπλεκομένων στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς που συνδέονται με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη σύμφωνα με στοιχεία και πληροφορίες που προκύπτουν από την Αστυνομία.

 Μεταξύ των επικείμενων συλλήψεων, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα συμπεριλαμβάνονται και τέσσερα ηγετικά στελέχη που μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, μάλιστα, ήδη η Αστυνομία έχει έρθει σε «επαφή» και με τους τέσσερις μέσω τρίτων.

 Μεταξύ των προσώπων που βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών και ως τώρα διαφεύγουν της σύλληψης είναι ο επονομαζόμενος «Καρχαρίας».

 Πρόκειται για έναν 31χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία είναι το πρόσωπο που εντόπισε που βρίσκεται η διμοιρία των ΜΑΤ το βράδυ των επεισοδίων έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη για να ακολουθήσει στη συνέχεια η επίθεση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από ναυτική φωτοβολίδα.

 Όπως αποκαλύπτει το Star, ο «Καρχαρίας» είναι παλιός γνώριμος της Αστυνομίας, καθώς έχει στο «ενεργητικό» του τρεις δικογραφίες.

 Οι δύο εξ αυτών, μάλιστα, είναι για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην συντρόφου του.

 Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προστατευόμενος μάρτυρας «έδωσε» και τον δίδυμο αδερφό του, πως είναι και αυτός ηγετικό στέλεχος, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως επαληθεύεται από την αστυνομική έρευνα.

 Τις επόμενες ημέρες κατηγορούμενοι που δεν έχουν συλληφθεί αναμένεται να παραδοθούν στις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.