Δολοφονία Άλκη: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 23χρονου φερόμενου δολοφόνου

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2022

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του 23χρονου, που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και έδειξε πως θα κινηθεί τo επόμενο διάστημα κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Όπως δημοσιεύει το newsit.gr, τονίζει πως ο πελάτης του, αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα και υποστηρίζει πως εκείνος περίμενε τους δράστες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δικηγόρος του 23χρονου επισημαίνει πως ο πελάτης του, δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα και εκτίμησε πως στη φονική επίθεση πήραν μέρος 10 με 12 άτομα. Επιμένει πως ο 23χρονος δεν ήταν μέσα σε αυτά. Όπως λέει ο δικηγόρος, ο πελάτης του περίμενε από την πρώτη στιγμή στο αυτοκίνητο και δεν βγήκε ποτέ από αυτό.

«Ο εντολέας μου αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Άλκη και της παρέας του. Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός ενός εκ των οχημάτων όμως δεν είχε επαφή με τους παθόντες. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία η οποία θα είναι μακρά θεωρώ, καθώς υπάρχουν 10 με 12 άτομα που συμμετείχαν. Πρέπει να δούμε την ευθύνη, ενός εκάστου στο τραγικό αυτό περιστατικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.