Δολοφονία Άλκη: Καβάλα και Δόξα Δράμας έδειξαν τον δρόμο της ενότητας

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Περσίδης και ο Μπάμπης Παναγιωτίδης φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και μίλησαν για το φιλικό μεταξύ Καβάλας και Δράμας που διεξήχθη στη μνήμη του Άλκη.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Περσίδης: «Ήταν επιθυμία του πατέρα του Άλκη. Και οι δύο αντιπερειφερειάρχες κινήθηκαν αστραπιαία μαζί με τις ομάδες και έγινε το παιχνίδι. Όταν υπάρχει μία τέτοια επιθυμία ο στόχος είναι κοινός, να μην υπάρχει βία στον χώρο του αθλητισμού. Νομίζω ότι ήταν άκρως επιτυχημένο γιατί σε μία εργάσιμη ημέρα μεσημέρι είχε πολύ κόσμο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Αριστείδη, συγκινήθηκε και αισθάνθηκε ωραία γιατί αυτό που ήθελε έγινε πράξη.»

Ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας της Καβάλας, τόνισε από την πλευρά του: «Δύο ιστορικές ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ήταν πολύ γρήγορο και όμορφο. Στα μάτια αυτού του ανθρώπου έβλεπες το μεγαλείο ψυχής. Ήταν πολύ προσηλωμένος και προσγειωμένος, δεν ζήτησε εκδίκηση μόνο να κάτσουν μαζί οι δύο ομάδες. Να παίξουν παίκτες της μία ομάδας με την άλλη και το αντίστροφο. Η επαρχία το βλέπει διαφορετικά. Έχουμε βαρεθεί τα λόγια πλέον πρέπει να μετρήσουν οι πράξεις. Δεν γίνεται να συλλαμβάνουν κάποιον οι σεκιούριτι και να μην του λένε δεν θα είσαι σε κανέναν αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Άρης δακρυσμένος μου είπε ότι το κάνω για την ψυχή του παιδιού μου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.