Δολοφονία Άλκη - MEGA: Έτσι διέφυγε ο 20χρονος καταζητούμενος στην Αλβανία

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2022

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για διαφυγή του 20χρονου στην Αλβανία. Όπως αποκαλύπτεται πέρασε από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής, μία μέρα μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Όλα δείχνουν πως συνέβη αυτό που φοβόταν η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού για την ώρα συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία. Το έκανε όπως αποκάλυψε το Mega, στις 2 Φεβρουαρίου. Μία μέρα μετά τη φονική επίθεση, όταν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. 

Εκμεταλλεύτηκε αυτή την καθυστέρηση και κατάφερε να φτάσει στα Ελληνοαλβανικά σύνορα με αυτοκίνητο και να περάσει στη γειτονική χώρα, στις 23.45, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου, δίχως να κινήσει υποψίες. Άλλωστε δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. 

Τα στοιχεία του, αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς, που όπως φαίνεται βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον εντοπισμό του. Για την ώρα ο D. R. παραμένει άφαντος.

newsit.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.