Δολοφονία Άλκη: Εντολή της ανακρίτριας να ερευνηθούν οι συσκευές των συλληφθέντων

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τη συνολική αξιολόγηση όλων των ψηφιακών δεδομένων που αφορούν τη δικογραφία για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου διέταξε η 7η Τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξη Κούγιας, η ανακρίτρια διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα δεδομένα GPS, κινητής τηλεφωνίας, οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και οποιουδήποτε άλλου υλικού προκύψει από ψηφιακές συσκευές του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ΙΥΑ 9273 Ι.Χ.Ε., εργοστασίου κατασκευής VolksWagen τύπου Polo ή του τόπου όπου εκτυλίχτηκαν τα διωκόμενα εγκλήματα, προκειμένου να γίνει ακριβής διάγνωση και κρίση για τον χρόνο και τρόπο τέλεσης των διωκόμενων εγκλημάτων και τη συμμετοχή σε αυτά εκάστου κατηγορουμένου, καθώς και σε οτιδήποτε άλλο θεωρηθεί άξιο λόγου, πλέον των ζητημάτων που τέθηκαν και αφορά τις αποδιδόμενες στους κατηγορούμενους κατηγορίες, σύμφωνα και με τη διάταξη του άρθρου 195 παρ.2 εδ.β.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι συνήγοροι της οικογένειας εξέφρασαν την ικανοποίησή του για την ανακριτική αυτή ενέργεια.

Την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα που θα ορίσει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργίου, και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Πλειώτας, θα τους επισκεφτούν οι γονείς του Άλκη Καμπανού.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.