Δοκιμάζεται στο Παλατάκι για τον ΠΑΟΚ ο Μπιέλιτσα

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2020

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ενισχυθεί και γι΄αυτόν τον λόγο στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Πέμπτης (2/1) ο Νόβιτσα Μπιέλιτσα.

Ο 36χρονος κεντρικός έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ΣΕρβίας και στο παρελθόν έχει υπάρξει σπουδαίος παίκτης με συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Σέρβος ήρθε για να δοκιμαστεί από τον Κώστα Δεληκώστα και στην περίπτωση που δείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση θα υπογράψει με τον Δικέφαλο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για έναν αθλητή με σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Τουρκία και Γαλλία, ο οποίος όμως είναι ανενεργός εδώ και δέκα μήνες με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στο πρωτάθλημα της Ινδίας.

Ο Σέρβος κεντρικός πραγματοποιεί αυτή την στιγμή την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ και μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει εάν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή ξένου παίκτη για τον ασπρόμαυρο σύλλογο.

Σίγουρα η εμπειρία του Μπιέλιτσα είναι αδιαμφισβήτητη αλλά το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν στην ηλικία του θα αντέξει να παίζει συνεχόμενα ματς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.