Δοκιμασία με ΝΠΣ Βόλου πριν το «Καραϊσκάκης» για ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης17 Οκτωβρίου 2021

Λίγες μέρες μετά το ουσιαστικό αντίο της Εθνικής Ελλάδας στο όνειρο της συμμετοχής σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρόγραμμα έχει... επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις και ματς - παγίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει στην Τούμπα του εξαιρετικού ΝΠΣ Βόλου που βρίσκεται μαζί του στην κορυφή της βαθμολογίας και αξίζει της μέγιστης προσοχής. 

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

 Ο ΠΑΟΚ είναι αναμενόμενα το φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 1.31 ενώ το over 2.50 γκολ στο 1.80 αποτελεί βασική επιλογή μιας και πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων με σημαντικά επιθετικά χαρίσματα. 

Το combo της νίκης του ΠΑΟΚ και του over 2.50 γκολ προσφέρεται στο 1.98. Επιλογή για any time σκόρερ είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε απόδοση 3.00. 

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων προκειμένου να μην αυξηθεί η διαφορά του από τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι. 

Το διπλό δίνει 1.47 με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ικανός, πάντως, να σκοράρει και να δικαιώσει όσους πιστεύουν στο G/G του 1.93. 

Προβάδισμα νίκης και για την ΑΕΚ στο 1.57 με τον Αργύρη Γιαννίκη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της.

21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.