DNA ΠΑΟΚ και στον τελικό του ΟΑΚΑ

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Το μέταλλο του νικητή που έδειξε στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα την περήφανη νίκη επί του Ολυμπιακού, καλείται να δείξει και στον σημερινό τελικό του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο αυτή την φορά την ΑΕΚ.

DNA ΠΑΟΚ και σε αυτό παιχνίδι, καλούνται να βγάλουν οι παίκτες και ο Φερέιρα. Και με την ίδια προσήλωση, καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, που βρίσκεται μεν τρεις βαθμούς πίσω, αλλά θα παλέψει για να ανατρέψει τα δεδομένα που επικρατούν. Οι παίκτες, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και όλα τα μέλη της ομάδας παρέμειναν στην Αθήνα και προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι. Ο Ιβάν Σαββίδης στο μήνυμα που έστειλε σε όλα τα μέλη της ομάδας, μέσω των στενών συνεργατών του, ζήτησε να παραμείνουν προσγειωμένοι και με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουν και το επόμενο παιχνίδι, με ξεκάθαρο στόχο την νίκη και την εξασφάλιση της δεύτερης θέσεως που οδηγεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το σημαντικό είναι πως στο γκρουπ, μετέχουν ενεργά οι νεαροί παίκτες, όπως οι Τζόλης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, αλλά και ο Τσιγγάρας. Έδωσαν ενέργεια, ένταση στην ομάδα, στοιχεία που έλειπαν από προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός πως όλοι έχουν αποκτήσει θετική ψυχολογία και είναι αποφασισμένοι να πετύχουν μία ακόμη νίκη, για να «κλειδώσουν» την δεύτερη προνομιούχο θέση. Θυμηθείτε εδώ την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.