Διπλό πριν τα ματς της χρονιάς

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Το σκληρό πάθημα του αντίστοιχου αγώνα του πρώτου γύρου θέλει να αποδείξει πως του έγινε μάθημα! Σήμερα στις 17:15 (Metropolis 95.5) στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να υποτιμήσει μια ομάδα που στην Τούμπα το εις βάρος της 4-1 το έκανε 4-4! 

Μια ομάδα που στο ίδιο γήπεδο πριν από δυο εβδομάδες κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ σήμερα θέλει νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Παίρνει τους τρεις βαθμούς και στη χειρότερη περίπτωση (αν δηλαδή ο Ολυμπιακός κερδίσει τον ΠΑΣ) θα μείνει στο -9 από την κορυφή γνωρίζοντας όμως πως την επόμενη αγωνιστική κερδίζοντας τους ερυθρόλευκους θα μειώσει τη διαφορά στο -6 και θα έχουμε ξανά ενδιαφέρον για τον τίτλο. 

Εκείνο όμως το ματς... αργεί αφενός διότι σήμερα έχουμε την δύσκολη για τους ασπρόμαυρους αναμέτρηση και αφετέρου την Τετάρτη τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου κρίνεται ένας στόχος. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να έχει και τον Σάστρε και τον Τσόλακ στην αποστολή ενώ δεν μπήκε στη διαδικασία να αφήσει εκτός τα βαριά χαρτιά του. Αυτό δεν σημαίνει πως σήμερα δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την περασμένη Τετάρτη. 

Ακλόνητος φυσικά είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Σάστρε αναμένεται να δώσει ανάσες στον Λύρατζη ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ και να κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στο κέντρο της άμυνας ο Ινγκασον διατηρεί τη θέση του ενώ ο Μιχαηλίδης θα ξεκουράσει τον Κρέσπο και ο Σίντκλεϊ τον Βιεϊρίνια. 

Το δίδυμο που εκτόξευσε τον ΠΑΟΚ στα χαφ δηλαδή οι Κούρτιτς-Τσιγγάρας ξανασμίγουν ενώ ο Μπίσεσβαρ έχει το προβάδισμα για να αγωνιστεί πίσω πίσω από τον Ακπομ ώστε να πάρει ανάσες ο Αουγκούστο. Και αυτό διότι ο Τσόλακ ναι μεν είναι στην αποστολή αλλά έχασε τρεις προπονήσεις. Ο Αντρίγια θα είναι στα δεξιά και όλα δείχνουν ότι ο Μιτρίτσα θα είναι στα αριστερά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.