Διπλό όφελος και ευκαιρία για ανάσες στον Άρη

Στέλιος Παρθενάκης24 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης με την τόνωση ηθικού από τον Νίκο Γκάλη, του οποίου οι φανέλες εξαντλήθηκαν από αυτές που διαθέτει ο ΑΣ Άρης, ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος και δεν επέτρεψε σε κανένα βαθμό στο Μεσολόγγι να κάνει το παιχνίδι του. Η ουσία για τους “κίτρινους” ήταν να πάρουν ανάσα βαθμολογική και ψυχολογική.

Εξάλλου, κενό δύο εβδομάδων έχει μπροστά του ο Άρης μιας και το επόμενο προγραμματισμένο του παιχνίδι είναι στις 6 Φεβρουαρίου στο Παλέ κόντρα στο Λαύριο. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή δε θα γίνει γιατί οι “κυανόλευκοι” έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ευρώπη.

Τέλος,αυτό το διάστημα αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να αναρρώσουν οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς τις προηγούμενες ημέρες. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί. Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού τον τελευταίο μήνα, αγωνίστηκαν χθες αν και ανέτοιμοι. Ενοχλήσεις είχαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και οι Τζαμάλ Σούλερ, Μάριο Λιτλ, οπότε θέλουν χρόνο για να είναι 100% έτοιμοι.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.