Διπλό ενδιαφέρον για τον Ίνγκασον αποκαλύπτουν σημερινά ρωσικά δημοσιεύματα, διάψευση από Γκαγκάτση

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Ανήμερα του μεγάλου ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη στην Τούμπα, προέκυψε ενδιαφέρον για τον καλύτερο αμυντικό του, τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Σύμφωνα με αναφορά του δημοσιογράφου Ιβάν Καρπόφ, που αναπαράχθηκε από την ιστοσελίδα sport24.ru, η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησης του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Αγιας Πετρούπολης αναζητά αντικαταστάτη του Ντέγιαν Λόβρεν, βλέποντας στο πρόσωπο του Ίνγκασον τον παίκτη που μπορεί να καλύψει το κενό του Κροάτη στόπερ και τον θέλει με κανονική μεταγραφή. Αντιθέτως, η Λοκομοτίβ τον θέλει με δανεισμό.

Ο Ισλανδός δεν είναι ένα άγνωστο πρόσωπο για τους Ρώσους, αφού ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Ροστόφ και έπαιζε για εκεί για δυο χρόνια. Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ πλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον ενδέχεται να επιστρέψει στη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιβάν Κάρποφ, η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης διεκδικούν τον 29χρονο Ισλανδό σέντερ μπακ.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας θέλει να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον παίκτη, ενώ όσον αφορά την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θέλει να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ με κανονική μεταγραφή.

Ο Ίνγκασον έχει ήδη παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ροστόφ από το 2017 έως το 2019.

Ο Ισλανδός έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και σημείωσε 1 γκολ, ενώ η ιστοσελίδα Transfermarkt υπολογίζει την αξία του παίκτη στα 5.000.000 ευρώ».

Γκαγκάτσης: «Πρώτη φορά ακούω για ενδιαφέρον για τον Ινγκασον»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης σχολίασε τις φήμες ότι η Ζενίτ και η Λοκομοτίβ ενδιαφέρονται για τον Ινγκασον.

«Ζενίτ και Λοκομοτίβ θέλουν να υπογράψουν τον Ίνγκασον; Δεν έχω ιδέα. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Δεν μιλάμε καν για τη μεταγραφή του παίκτη, γιατί δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον από καμία ομάδα. Εάν ληφθεί μια πρόταση, θα αξιολογηθεί αναλόγως, αλλά είναι ο βασικός παίκτης για εμάς και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας», είπε ο Γκαγκάτσης στα ρωσικά ΜΜΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.