Διπλό χτύπημα Άρη: Κλείνει Κλάους (φορ) και Ντουκουρέ (χαφ)!

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιανουαρίου 2022

Μεταγραφή προ των πυλών για τον Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca που πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε και από την ΠΑΕ. Η συμφωνία είναι με τον Ντουκουρέ της Λεγανές, ο οποίος υπογράφει τις επόμενες ώρες.



Όπως αναφέρουν οι πηγές από την Ισπανία: «Ο ατζέντης του ταξιδεύει αύριο στην Ελλάδα για να κλείσει συμφωνία με τον Άρη. Προπονητής της Λεγανές είναι ο γνωστός μας, πρώην παίκτης του Άρη Μεχντί Ναφτί, ο οποίος δεν τον υπολογίζει.

Ο Σεΐχ Ντουκουρέ είναι 29 χρόνων και αγωνίζεται ως αμυντικό χάφ. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού (21 συμμετοχές, 1 γκολ) αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην Λεγανές μετρώντας 17 εμφανίσεις και ένα γκολ.

«Ελλείψει της δυνατότητας να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Ντουκουρέ θα υπογράψει τις επόμενες ώρες ως παίκτης του Άρη. Ο παίκτης, μαζί με τον Φρανσουά Αμπντού Σααντί, από το πρακτορείο Simbioze Football, που χειρίζεται τα δικαιώματα του παίκτη, θα ταξιδέψουν αύριο στην Ελλάδα για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την ένταξη του Ιβοριανού στις τάξεις των Ελλήνων. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντουκουρέ θα πάψει να είναι παίκτης της Λεγανές λίγους μόλις μήνες μετά την υπογραφή του» αποκαλύπτει η Marca.

Κλείνει και το μέτωπο του φορ

Ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος, Ζοάο Κλάους Ντε Μέλο. Ο ύψους 1.90 φορ έπαιζε μέχρι πρότινος στην Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός από την Χόφενχαϊμ, ενώ έχει περάσει και από την ΛΑΣΚ, την Ελσίνκι και τις ακαδημίες της Γκρέμιο.

Φέτος στο Βέλγιο σε 23 παιχνίδια είχε 3 γκολ και 4 ασίστ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.