Διπλή συνάντηση για το μέλλον στον Ηρακλή

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Διαδοχικές είναι οι επαφές μεταξύ του Θόδωρου Δρακόπουλου με τον Ηλία Καντζούρη με σκοπό να «κλειδώσει» η παραμονή του τελευταίου στην τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Ηρακλή και παράλληλα να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Η κατάληψη θέσης μέσα στην οκτάδα φυσικά και άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Θόδωρο Δρακόπουλο, ο οποίος επιθυμεί με κάθε τρόπο τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Ηλία Καντζούρη. «Εάν βάλεις ένα πλάνο και δουλέψεις πάνω σε αυτό θα έρθουν τα αποτελέσματα. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες στο γήπεδο. Επέκταση δεν μπορεί να γίνει καθώς θα ξεπεραστούν τα όρια. Μπορούμε να κάνουμε επέκταση εντός του γηπέδου για να κερδίσουμε», τόνισε την προηγούμενη εβδομάδα στο Metropolis 95.5 o ηγέτης του μπασκετικού Ηρακλή, που ρίχνει πλέον το βάρος και στο θέμα του προπονητή.

Με δεδομένο ότι και ο ισχυρός άνδρας του «Ημίθεου», όσο και ο Ελληνας τεχνικός εδρεύουν στην Αθήνα, οι δυο τους είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν δυο φορές και να βάλουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Ο Ηλίας Καντζούρης άλλωστε έχει λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης και ήδη σχεδιάζει την επόμενη χρονιά. Το μόνο που ζήτησε ένα πλάνο εγγυήσεων που θα του επιτρέψει να λειτουργήσει μέσα σε κλίμα σταθερότητας. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος έχει αποδείξει πόσο αγαπάει τον Ηρακλή και στο μέτρο του δυνατού έχει ανταποκριθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις του σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αυτό ήταν και το αντικείμενο συζήτησης των δυο μέσα στον Μάη, οπότε και συναντήθηκαν δυο φορές.

Τέλος, στο θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής, αλλά και των έργων του Ιβανωφείου θα χρειαστεί υπομονή, ενώ σχετικά με τις εκλογές της ΕΟΚ ο Θόδωρος Δρακόπουλος είχε παλαιότερα επαφή με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που κατεβαίνει υποψήφιος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.