Διπλή, ιστορική κορυφή μπροστά για τον Πέλκα

Γιώργος Πετρίδης06 Μαρτίου 2020

Με τα δύο γκολ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανατροπή και στη νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού. Ο Δημήτρης Πέλκας είναι πολύ πιθανό να γράψει ιστορία στην εξέλιξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Καταρχήν έφτασε τα 15 γκολ Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ «σκαρφάλωσε» στη σχετική, ιστορική λίστα και ετοιμάζεται για να πιάσει κορυφή. Ο αρχηγός του Δικεφάλου έφτασε το βράδυ της Τετάρτης με τον Στέφανο Αθανασιάδη και απέχει πλέον ένα γκολ από την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Νίκος Φρούσσος με 16 γκολ.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παράλληλα ο Πέλκας πραγματοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό την 37η εμφάνιση του με τον ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου για να βρεθεί στη 2η θέση κι αυτής της ιστορικής λίστας, ένα βήμα από την κορυφή. Αυτό γιατί ξεπέρασε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, έφτασε τον Παντελή Καφέ και απέχει μία μόνο συμμετοχή από τον πρώτο της λίστας Διονύση Χασιώτη. Θα τον φτάσει αγωνιζόμενος στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και θα τον ξεπεράσει αν ο ΠΑΟΚ περάσει στον τελικό και αγωνιστεί ο ίδιος σε αυτόν.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.