Διπλή ενίσχυση για τον Μακεδονικό

Αχίλλειος Έξαρχος09 Νοεμβρίου 2020

Δεν πτοείται από την παύση αγωνιστικής δραστηριότητας και το ποδοσφαιρικό lockdown ο Μακεδονικός, ο οποίος συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όποτε κι αν αυτή συμβεί.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν άλλες δύο μεταγραφικές προσθήκες, προχωρώντας στην απόκτηση άλλων δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον 22χρονο μεσοαμυντικό Θωμά Γκάρα και τον 19χρονο πλάγιο επιθετικό, Μανώλη Διγκόζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Θωμά Γκάρα (22) και Μανώλη Διγκόζη (19).

Για τον Θωμά Γκάρα, η ενηλικίωση ήρθε στην Ιταλία, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο από τα 15 ως τα 20. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, δοκιμάστηκε το 2015 στην Κιέβο Βερόνα και έπεισε τους ανθρώπους της, ώστε να γίνει μέλος της Ακαδημίας της. Στα 16 του φόρεσε τη φανέλα της Τσεζένα, ανήκοντας στην οποία πέρασε ως δανεικός από Πάντοβα, Αντριέσε, Ρομάνια και… ΠΑΣ Γιάννινα. Επέστρεψε σε ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του Ερμή Αμυνταίου τη σεζόν 2018/19, και ύστερα αγωνίστηκε για Αστέρα Ιτέας και Πλατανιά, από τον οποίο αποδεσμεύτηκε στα μέσα του προηγούμενου μήνα.


O Μανώλης Διγκόζης, που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας, πριν μεταπηδήσει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Εκεί παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στον Μακεδονικό υπογράφει έχοντας φορέσει προηγουμένως τη φανέλα της ΑΕΛ Κ19.


Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει θερμά τους Θωμά και Μανώλη και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και υγεία!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.