Διορία του Αρη σε Λόπεζ, δυσκολεύει του Ντάτκοβιτς

Γιώργος Στράντζαλης12 Αυγούστου 2020

Για την προσθήκη του βασικού φορ «τρέχουν» τα τελευταία 24ώρα στον Αρη. Η βασική επιλογή ήταν ο Αρμάντο Σαντίκου, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων», η περίπτωσή του φαίνεται ότι απομακρύνεται κάθε μέρα και περισσότερο. 

Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο Κριστιάν Λόπεζ, στον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στον Αρη περιμένουν την απάντησή του στην τελική πρόταση η οποία περιλαμβάνει συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Υπό την έννοια, ότι αν ο Ισπανός επιθετικός δεν συμβιβαστεί με το οικονομικό σκέλος της προσφοράς του Αρη, τότε αυτομάτως οι Κιτρινόμαυροι θα ενεργοποιήσουν συμφωνία με άλλον ποδοσφαιριστή, που επίσης έχουν κάνει επαφή τις τελευταίες ημέρες. Στην πλευρά του Λόπεζ έχει δοθεί συγκεκριμένη διορία, που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα προκύψει οριστική εξέλιξη.

Στο μεταξύ, η περίπτωσή του Τόνι Ντάτκοβιτς για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας φαίνεται να δυσκολεύει. Το “εμπόδιο” είναι η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και δη το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2021. Στην τελευταία συζήτηση με τους ανθρώπους του Αρη, η ομάδα από την Κροατία ζήτησε προθεσμία δύο ημερών για να απαντήσει στην πρόταση, παράλληλα όμως προσπάθησε (μέσω επαφών με άλλες ομάδες) να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό αποζημίωσης. Από την πλευρά τους οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν την πρόθεση ούτε να περιμένουν πολύ, αλλά ούτε και να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού. Συνεπώς, προσανατολίζονται σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, εκτός κι αν στη διάρκεια των επόμενων ωρών η Λοκομοτίβα αποδεχτεί την πρόταση του Αρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.