Διονύσης Ξένος: Κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2021

Ο Διονύσης Ξένος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο 25ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε και κατέκτησε την 5η θέση. Στον μικρό τελικό ηττήθηκε από τον Ιάπωνα Σοϊτσίρο με 5-4 στα σημεία στη κατηγορία -67κ, στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Ο 26χρονος πρωταθλητής ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο με 5 νίκες και 2 ήττες, νικώντας Μπάλτσιους (Λιθουανία) του Τσουνγκ (Χονγκ Κονγκ), του Μπρούνερ (Ελβετία), του Πακ (Ουκρανία) και του Ρίνοφ (Βουλγαρία), ενώ πέρα από την ήττα από τον Ιάπωνα, έχασε και από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Στίβεν Ντα Κόστα (Γαλλία).

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα (22/11) στις 15:25. Ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Θεόδωρος Σιετής, έστειλε από την πλευρά του το δικό του μήνυμα στους αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους για την πολύ καλή παρουσία και τους δυνατούς αγώνες που έδωσαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό και στις περισσότερες κατηγορίες οι αθλητές μας κατέκτησαν αρκετές νίκες. Η παρουσία της εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκε με την 5η θέση του Διονύση Ξένου που συνιστά σημαντική επιτυχία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.