Δύο προπονήσεις και... ντεμπούτο για τον Λημνιό με την Κολωνία

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κορωνοϊός καθυστέρησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Κολωνία, τον ανάγκασε να μείνει για δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων όμως ο Δημήτρης Λημνιός ξάφνιασε τον νέο του προπονητή που σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, τον υπολογίζει ακόμη και για τον αυριανό αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και παρότι θα περίμενε κανείς να είναι έξω από τα νερά του, αφενός γιατί βρίσκεται σε νέο περιβάλλον και αφετέρου γιατί έμεινε εκτός προπονήσεων τις τελευταίες εβδομάδες, έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Μάλιστα ο προπονητής του Μάρκους Γκίσντολ δήλωσε έκπληκτος από τον Λημνιό, όπως και από τον Τολού Αροκοντάρε που μπήκε επίσης στο πρόγραμμα: «Με εξέπληξαν και οι δύο με την απόδοση που είχαν στην προπόνηση» είπε ο Γκίσντολ και συνέχισε λέγοντας για τον Έλληνα επιθετικό: «Για τον Ντίμι -έτσι τον προσφώνησε- περίμενα ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο έπειτα από ένα κενό δύο εβδομάδων. Τα πήγε καλά από την αρχή και δείχνει καλός σε αυτό που κάνει. Χαίρομαι που βλέπω αυτό το παιδί» είπε ο προπονητής της Κολωνίας.

Σύμφωνα με την express.de, ο Λημνιός μπορεί να πάρει τη θέση του Έλβις Ρεχμπετσαϊ στο αυριανό παιχνίδι με την Αρμίνια Μπίλεφελντ αφού έχει ο Γκίσντολ έχει δείξει ότι δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει παίκτες ακόμη και μετά από μερικές μέρες προπονήσεων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.