Δίνουν τα χέρια Άρης και Μπούργος - Οι λεπτομέρειες του μεγάλου deal

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Ο Άρης μετά το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του και είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη...βόμβα, ανακοινώνοντας την πρόσληψη τον Χερμάν Μπούργος, τον επί σειρά ετών βοηθό του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένει η διευθέτηση τυπικών διαδικασιών και φυσικά οι επίσημες ανακοινώσεις για την επικύρωση της συμφωνίας. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 53χρονος Αργεντίνος προπονητής συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών (σ. σ. υπάρχει όρος αποδέσμευσης) και μαζί του θα φέρει τους δύο άμεσους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον Αρμάντο Ντε Λα Μορένα αλλά και τον Άνχελ Πουέμπλα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επικυρώθηκε στη συνάντηση μεταξύ του έμπειρου τεχνικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα.

Ο 53χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Αλκορκόν. Η συνεργασία του με τον «Τσόλο» ξεκίνησε από την Κατάνια, συνεχίστηκε στην Ρασίνγκ Κλουμπ και... απογειώθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ίδιος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ως τερματοφύλακας μέσα σε πέντε έτη στη Ρίβερ Πλέιτ κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Απερτούρα και ένα Κλαουζούρα, ένα Κόπα Λιμπερταδόρες (1996) και ένα Σούπερ Καπ Σουνταμερικάνα (1997).

Το παρατσούκλι το οποίο τον συνοδεύει είναι «El Mono» το οποίο στα Ισπανικά σημαίνει «πίθηκος» με πολλούς να τον αποκαλούν «γορίλα», εξαιτίας και του παρουσιαστικού του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.