Δημοσκόπηση στο Open-Ποιος μπορεί να τα αντιμετωπίσει καλύτερα: Πρώτος σε «θέματα καθημερινότητας» ο «Κανένας»

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Σημαντικά ευρήματα και αποτελέσματα προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open, την οποία παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, πριν από λίγη ώρα...

Ιδιαίτερη εντύπωση, πάντως, προκαλεί, το γεγονός ότι στην ερώτηση για το «Ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα θέματα καθημερινότητας» πρώτη αναδείχθηκε η απάντηση ο «Κανένας», με ποσοστό μεγαλύτερο του 30%.

Αποτελεί αναμφίβολα ένα δείγμα της κατάστασης, που επικρατεί στην κοινωνία.

Επίσης, υπενθυμίζεται, ότι... όπως αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση του OPEN η υπόθεση για τα Τέμπη δεν κλείνει με την απόρριψη της πρότασης μομφής, ενώ το 74,8 των ερωτηθέντων αξιολογεί αρνητικά τους κυβερνητικούς χειρισμούς ενώ το 60% αξιολογεί αρνητικά τη Δικαιοσύνη.

Κατά τα άλλα;

Την πρόθεση ψήφου ενόψει ευρωεκλογών, τη συσπείρωση και τις διαρροές των ψηφοφόρων των κομμάτων, τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, την αντιμετώπιση των θεμάτων της οικονομίας, της καθημερινότητας, της εξωτερικής πολιτικής και της Δικαιοσύνης, αλλά και ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ανέλυσε ο Δημήτρης Μαύρος με τον Παναγιώτη Στάθη στο δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της MRB για το OPEN.

Μπορείτε να δείτε το video από τη συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Open:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.