Δημοσιογράφος AS: «Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Σαντιάγκο Αρίας»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογραφος της «AS», Χόρχε Γκαρθία.

Ο Ισπανός ρεπόρτερ μίλησε για τη συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με αυτούς της Ατλέτικο στη Μαδρίτη και αποκάλυψε το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Κολομβιανό Σαντιάγκο Αρίας.

Μεταξύ άλλων, ο Χόρχε Γκαρθία δήλωσε:

Για το τι έγινε στη Μαδρίτη στην πρώτη συνάντηση Άρη-Ατλέτικο: «Η συνάντηση ήταν η πρώτη επαφή μεταξύ των δυο κλαμπ. Ο Μπούργος ήταν μαζί με τον πρόεδρο του Άρη, ήταν μια φιλική και εθιμοτυπική συνάντηση. Ήταν μια συζήτηση για το μέλλον, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι για παίκτες αλλά και για ευρύτερη συνεργασία των δυο κλαμπ».

Για τον Ροντρίγκο Ρικέλμε: «Του Ρικέλμε δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί ενδιαφέρονται πολλές ομάδες της La Liga. Αλλά συνολικά το πρότζεκτ είναι φιλόδοξο δεν αφορά μόνο παίκτες. Η Ατλέτικο έχει παίκτες που θέλουν περισσότερη εμπειρία. Ο Ρικέλμε είναι ποιοτικός αλλά υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες.»

Τι εννοεί φιλόδοξο πρότζεκτ: «Ο Χερμάν Μπούργος ήρθε Θεσσαλονίκη για να κερδίζει. Γιατί ξέρει ότι ο Άρης είναι ένα εξαιρετικός σύλλογος με ιστορία και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Για την Ατλέτικο είναι μια εγγύηση ότι ο Μπούργος είναι προπονητής. Για παίκτες που θέλουν ανάπτυξη είναι πολύ σημαντικό ότι είναι εκεί ο Μπούργος. Ήταν κοντά σε πολλούς νέους παίκτες. Είναι το εχέγγυο για την εξέλιξη των αθλητών. Δεν μιλάμε όμως μόνο για νεαρούς καθώς ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Σαντιάγκο Αρίας».

Για τον αριθμό παικτών που μπορεί να έρθουν στον Άρη: «Η Ατλέτικο είπε στον Άρη ότι το πιο σημαντικό είναι να αποφασίσει ο Σιμεόνε για το ρόστερ και μετά μπορούν να μιλήσουν για ονόματα παικτών. Είναι νωρίς ακόμα γιατί ο Σιμεόνε δεν έχει αποφασίσει. Στις 10 Ιουλίου είναι η πρώτη προπόνηση».

Αν μιλάνε ο Σιμεόνε και ο Μπούργος: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Είναι φίλοι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ακόμα επαφές. Το μήνυμα που μου πέρασε ο Μπούργος είναι ότι ο Άρης πέτυχε πολλά πράγματα πολύ γρήγορα. Όμως για να χτίσεις κάτι καλό χρειάζεται χρόνος».

Πόσο πρέπει να περιμένει ο Άρης: «Νομίζω ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο εβδομάδες».

Για τον Βίκτορ Μογιέχο: «Είναι ένας καλός παίκτης με εμπειρία στη La Liga B, ήταν αρχηγός στην ομάδα νέων της Ατλέτικο. Είναι συναισθηματικός παίκτης. Παίζει τώρα στα πλέι οφ με την Τενερίφη. Είναι πιο βατή η περίπτωση από του Ρικέλμε που είναι πολύ δύσκολη γιατί ομάδες όπως η Βαγιαδολίδ, η Κάδιθ και η Σαραγόσα ενδιαφέρονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.