«Ιδανική στιγμή για να έρθει στον Άρη ο Πάλμα»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Μάρβιν Αβίγια.

Ο δημοσιογράφος από την Ονδούρα σχολίασε την μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στον Άρη και ανέφερε το προφίλ του νέου αποκτήματος των «κίτρινων.»

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ονδούρα, έχει πολλές ικανότητες, είναι πολύ υποσχόμενος παίκτης, αγωνίζεται στην Βίντα, αλλά ο σύλλογος στον οποίο έπαιζε δεν είναι και από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Έχει πολλά στοιχεία και για αυτόν είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Είχε πολλές ευκαιρίες για μεταγραφή, το επίπεδο του είναι ανώτερο από αυτό της Ονδούρας και είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσεκάρει αν μπορεί να τα καταφέρει σε καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό που αγωνιζόταν. Ο Προέδρος της Βίντα, έχει πολύ καλές σχέσεις με ομάδες της Πορτογαλίας και η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Λουίς Πάλμα.»

Για τα χρήματα που έδωσε ο Άρης:

«Η αξία του Πάλμα ήταν περίπου στο μισό εκατομμύριο, δεν γνωρίζω αν ο Άρης έχει συμφωνήσει να δοθεί το ίδιο πόσο.

Για την πίσω όψη του ποδοσφαιριστή εκτός από την αγωνιστική:

«Είναι ωραίος τύπος και φιλικός, έχει κάνει όλες τις κινήσεις στο ποδόσφαιρο που πρέπει να κάνεις ένας ποδοσφαιριστής. Είναι διεθνής με όλες τις ομάδες από την Εθνική Ονδούρας. Είναι ένα παιδί που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.