Η Αρμάνι Μιλάνο ενεργοποιεί «βόμβα» με τον Κέμπα Γουόκερ

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλη μεταγραφική βόμβα ετοιμάζει ιταλική ομάδα, αφού σύμφωνα με την Gazzetta dello Sports η Αρμάνι φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον 4 φορές All Star Κεμπα Γουόκερ (33 χρονών, 1.83 μέτρα) και μένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί και επίσημα.
Σύμφωνα με την γνωστή ιταλική εφημερίδα και όλα τα υπόλοιπα διεθνή μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα τα έχει βρει σε όλα με τον Γουόκερ και πλέον μένει μόνο το κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αν τελικά αυτές οι φήμες και τα δημοσιεύματα επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για την πιο ηχηρή μεταγραφή της σεζόν στην Ευρώπη, με τον 33χρονο γκαρντ να είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει περάσει τον Ατλαντικό τα τελευταία χρόνια. Ο Γουόκερ επιλέχθηκε στο Νο9 του NBA Draft 2011 από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς (νυν Χόρνετς). Έκτοτε κατέγραψε 12 σερί σεζόν στο NBA, με 4 κλήσεις σε All Star Game (2017, 2018, 2019 και 2020), έχοντας μέσους όρους καριέρας 19.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 36% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής σε 750 αγώνες (697 ως βασικός), έχοντας φορέσει τις φανέλες των Μπόμπκατς (μετέπειτα Χόρνετς), Σέλτικς, Νικς και Μάβερικς.

Με την φανέλα των Μαβς αγωνίστηκε σε 9 αγώνες την φετινή σεζόν, έχοντας 8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής. Καλύτερη εμφάνισή του ήταν οι 32 πόντοι που σημείωσε κόντρα στους Καβαλίερς (ήττα με 100-99) στις 17 Δεκεμβρίου. Από τις 6 Ιανουαρίου είναι free agent, αφού τον αποδέσμευσε το Ντάλας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γουόκερ έρχεται με βαρύ βιογραφικό στην Ευρώπη και μπορεί να αλλάξει την εικόνα της προβληματικής φέτος Μιλάνο στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.