Ρουμάνος δημοσιογράφος για Λουτσέσκου: «Έχασε το κίνητρο του»

Metrosport Team26 Μαΐου 2023

Δημοσίευμα που φέρνει νέα δεδομένα στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου της ομάδας έρχεται από την πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει χάσει το κίνητρο που είχε παλαιότερα, υπογραμμίζοντας πως ο πατέρας του, Μιρτσέα, τον είχε συμβουλέψει να μην έρθει στον Δικέφαλο για τη δεύτερη θητεία του.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε στην εκπομπή του «prosport», ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε.

Ο προπονητής του Δικεφάλου που παραμένει στη Θεσσαλονίκη ώστε να τρέξει μαζί με τη διοίκηση το πλάνο της επόμενης ημέρας, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την ήττα από την ΑΕΚ, μίλησε αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, υπογραμμίζοντας, «Είναι χαζές ιστορίες αυτές, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.