Δημόσια έκκληση από τον πρόεδρο των Ρομά: «Να παραμείνομε όλοι μας ψύχραιμοι και συγκρατημένοι»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Ρομά Παναγιώτης Σαμπάνης, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια του 16χρονου που έχασε τη μάχη, αλλά και για το πότε έχει δρομολογηθεί το τελευταίο αντίο στον άτυχο νέο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95.5:
 «Είναι μια μέρα πολύ δύσκολη. Είμαστε στη διαδικασία παραλαβής του παιδιού, να το φέρουμε στο σπίτι του . Είναι πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένεια, δεν έχουν το κουράγιο να παραλάβουν τον γιό τους. Ποιος γονιός θα είχε το κουράγιο να πάει και να παραλάβει το παιδί του σε αυτή τη κατάσταση; Θα πάω εγώ να το παραλάβω, για να περάσει πρώτα από ιατροδικαστική εξέταση. Αυτό θα γίνει σήμερα.

Αν το παιδί έρθει σήμερα στο σπίτι, αύριο θα γίνει η κηδεία. Στο κεντρικό νεκροταφείο Ευόσμου. Έχει κανονιστεί, έχει ενημερωθεί και ο Δήμος για να πάει το παιδί στη τελευταία του κατοικία.

Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς έχουμε κάνει έκκληση σε όλους. Δεν χρειάζεται να γίνουν πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν. Θέλουμε να επικρατήσει σε όλους ψυχραιμία και ηρεμία. Δεν χρειάζεται να ξεσηκωθούμε, πρέπει να μείνουμε όλοι συγκρατημένοι, από την πλευρά μας. 

Είμαστε στο πλάι της οικογένειας εδώ και εφτά μέρες, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.