Δήμος Βόλβης - Λιάμας: «Αποδίδει το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης που εφαρμόζουμε»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί για την βόρεια Ελλάδα να επικρατεί το «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», όμως δίπλα στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν εξίσου καταπληκτικές παραλίες όπως αυτές της Ασπροβάλτας, των Βρασνών και του Σταυρού.

Κάνοντας , λοιπόν, τον δικό του προσωπικό απολογισμό ο Δήμος Βόλβης, που διατηρεί τη γαλάζια σημαία σε 8 οργανωμένες ακτές του, είδε τον τουρισμό να απογειώνεται στις παραοάνω τρεις περιοχές, όπου οι παραλίες γέμισαν από χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Η αδιάλειπτη παρουσία του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας, σε τρεις χώρες όπου έχει συνάψει συνεργασίες με δήμους και περιφέρειες, η λειτουργία πολύγλωσσου τουριστικό portal και η δημιουργία διαδικτυακού χάρτη και οδηγό με αξιοθέατα, ήταν κινήσεις που όπως φαίνεται, έφεραν αποτελέσματα.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, εξέφρασε ανοιχτά την ικανοποίησή του, τονίζοντας πως:

«Βλέπουμε ότι αποδίδει καρπούς το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης που εφαρμόζουμε εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τουριστικές επενδύσεις Έχουμε αγαστή συνεργασία με όλες τις τουριστικές επαγγελματικές ενώσεις του δήμου και «τρέξαμε» εγκαίρως διαφημιστική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντός κι εκτός Ελλάδας. Σημαντικότερο όμως εφόδιο μας είναι η εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων μας, πάνω στην οποία θα στηρίξουμε τα επόμενα βήματα μας: την οικοτουριστική ανάδειξη της λίμνης Βόλβη και την προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών από τις μεγάλα αστικά κέντρα σε όλη τη διάρκεια του έτους».

Πηγή: myportal.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.