Δήμος Βισαλτίας: Αγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2021

Έξι «γκαζάκια» πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα, περίπου στις 5:30, στο αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, καίγοντάς το σχεδόν ολοσχερώς.

Άφωνοι και θορυβημένοι ήταν τόσο οι πολίτες, όσο και οι πολιτικοί παράγοντες του Δήμου Βισαλτίας από το περιστατικό, ενώ δεν μπορούν να σκεφτούν ποιος- ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτήν την πράξη.

Οι ζημίες είναι εκτεταμένες και το όχημα αχρηστεύθηκε. Κάηκαν η καμπίνα και η καρότσα, ενώ ευτυχώς η φωτιά δεν έφτασε στη μηχανή και κυρίως στη δεξαμενή των καυσίμων, καθώς οι συνέπειες θα ήταν χειρότερες.


Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της σήμανσης που συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ανάκριση διενεργεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας. Παρών ήταν και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Βασίλης Σκαπέρδας.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός έκανε λόγο για πρωτοφανές γεγονός για τα χρονικά της Βισαλτίας.
«Η σήμανση είναι εδώ, ξεκίνησε ανακρίσεις η πυροσβεστική. Κάποια στιγμή θα βγουν στο φως τα περιστατικά. Δεν το έχουμε ξαναδεί. Φαίνεται κάποιος άνθρωπος το μελέτησε καλά και ξέρει να κάνει αυτή τη «δουλειά». Κρίμα για τον τόπο μας και κρίμα να έχουμε τέτοια γεγονότα. Δεν υπήρξαν κάποιες απειλές ή προειδοποιήσεις» δήλωσε ο κ. Μασλαρινός.

infonews24.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.