Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τεστ από 22-24 Δεκεμβρίου

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την αποστολή κλιμακίου για την πραγματοποίηση εξέτασης ενδιαφερόμενων κατοίκων του δήμου στον κορωνοϊό, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού-Συντονιστής COVID-19, Μανώλης Ιωαννίδης.
Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε όσους πολίτες επιθυμούν να εξεταστούν.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά από την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την εξαιρετική συνεργασία μας!", καταλήγει ο κ. Μανώλης Ιωαννίδης.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.