Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Αναβάθμισε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2021

Αναβαθμίστηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με εξοπλισμό σε κλειστό προπονητήριο στίβου καθώς και σε δημοτικό στάδιο.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρει:

Αναβαθμίσαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας και είμαστε πανέτοιμοι να φιλοξενήσουμε την χειμερινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» και στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ», καταφέραμε και εξοπλίσαμε και τους δύο χώρους με κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό πιστοποιημένο από την ΙΑΑF. Μεταφέρθηκαν ήδη και τοποθετήθηκαν τα νέα εμπόδια, οι βατήρες αλμάτων καθώς και άλλα όργανα.


Κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ επισκέφθηκε και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και ήδη προγραμμάτισε τη διεξαγωγή ημερίδας στις 22 Ιανουαρίου στην οποία αθλητές και αθλήτριες από τη ευρύτερη περιοχή θα έχουν την ευκαιρία για μια από τις πρώτες τους εμφανίσεις στη σεζόν του χειμώνα.

Το Δημοτικό Στάδιο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» και το Κλειστό Προπονητήριο Στίβου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ» αποτελούν σύγχρονους χώρους άθλησης με πιστοποιημένο ολοκαίνουργιο εξοπλισμό για την ασφαλή και ιδανική προπόνηση και διεξαγωγή αγώνων, πάντα με ευθύνη και σεβασμό προς τους αθλούμενους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.