Δημόπουλος: «Τα 8 εκατομμύρια ευρώ για Αουγκούστο δεν είναι λίγα, μπορείς να πάρεις δυο παικταράδες»

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Δημόπουλος και μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο ενώ σχολίασε και την πρόταση της αραβικής Αλ Αΐν για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Τόμας Μουργκ.

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Δημόπουλος δήλωσε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό: «Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ αλλά είναι αργός στην επίθεση. Ο Ζίβκοβιτς έπρεπε να δώσει την μπάλα σε δυο τρεις περιπτώσεις που βγήκαν τρεις με έναν. Αλλά γενικά έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ. Το 2-0 μπήκε στο 86’ ενώ το γκολ έπρεπε να έχει μπει στο 60. Θυμηθείτε τι έγινε στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός έκανε μία επίθεση στο 99’ και έβαλε γκολ».

Για την πρόταση της Αλ Αΐν για τον Αουγκούστο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει και μπορεί να πάρει καλά λεφτά. Μπορεί να αγοράσει καλύτερους παίκτες από τον Αουγκούστο. Τα 8 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι λίγα, μπορείς να πάρεις δυο παικταράδες».

Για την τοποθέτηση Λουτσέσκου για τον Τόμας Μουργκ: «Από τη στιγμή που λέει ο προπονητής τον θέλει και η διοίκηση όχι, κάτι υπάρχει. Βέβαια, δεν ξέρω και τι λεφτά παίρνει και αν συμφέρει τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ που πρέπει να κερδίζει και όποιον παίκτη παίρνει να προσφέρει. Τώρα αυτό είναι μεταξύ διοίκησης και προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.