Δημόπουλος: «Ο Πασχαλάκης με 47 νούμερο παπούτσι, πάει να μου κάνει κοντρόλ με το μύτο»

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, τοποθετήθηκε αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία εντός αγωνιστικού χώρου, τα λάθη που κάνει ο Ουρουγουανός τεχνικός καθώς και τον Χρήστο Τζόλη που διάγει μία περίοδο χωρίς να σκοράρει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Σε τέτοιες περιπτώσεις την πληρώνει πάντα ο προπονητής, αλλά θέμα Γκαρσία δεν υφίσταται. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα και δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολος στο γκολ, δεν γίνεται να κάνεις 10 ευκαιρίες και να μην σκοράρεις δύο γκολ. Εγώ περίμενα τον Γκαρσία διαφορετικό καθώς και ο Άγιος θέλει φοβέρα και κάποια στιγμή θα βρεθείς τέταρτος χωρίς να το καταλάβει, θα πρέπει και ο ίδιος να ανεβάσει τους τόνους. Μετά βλέπουμε τον Πασχαλάκη με 47 νούμερο παπούτσι να πάει να μου κάνει κοντρόλ με το μύτο, βάλε βρε αγόρι μου το πλασέ σου».

Για τον Χρήστο Τζόλη, επισήμανε: «Ο Τζόλης έχει δεχθεί πίεση και τον έχει πάρει από κάτω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον βάζει μόνιμα αριστερά. Παίξε με δύο σέντερ φορ μαζί με τον Σφιντέρσκι και γύρισε το σε 4-4-2 να βρεις την υγεία σου και όταν λέγεσαι ΠΑΟΚ δεν γίνεται να έχεις δαπανήσει τόσα χρήματα και να βρίσκεται κάτω από άλλες ομάδες. Ποιος θα μαρκάρει τον Τζόλη και τον Σφιντέρσκι στην επίθεση;»

Ενώ για την εικόνα του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός έχει στρώσει και αν είχε επιπλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές θα είχαν πρόβλημα οι υπόλοιπες ομάδες και βγάζει μία πολύ αθλητικότητα. Ο Άρης θέλει να βγει δεύτερος και δέχεται 3 γκολ σε ένα 20λεπτό; Τώρα στη βαθμολογία έχει γίνει του Κουτρούλη ο γάμος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.