Δημόπουλος: «Δε μου αρέσει ο Τσόλακ, μου θυμίζει τα νιάτα μου ο Τζόλης, είναι φονιάς»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2020

Ο Χρήστος Δημόπουλος υπογράμμισε πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι πρέπει να αποτελεί πρώτη επιλογή στην επίθεση του ΠΑΟΚ. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο βετεράνος φορ του Δικεφάλου χαρακτήρισε… φονιά τον Χρήστο Τζόλη και τόνισε πως δεν του αρέσει το στυλ παιχνιδιού του Αντόνιο Τσόλακ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Σφιντέρσκι:

«Έπαιζε στη Γιαγκελόνια ο Σφιντέρσκι και σκόραρε. Φανταστείτε τι ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ και είναι πιο εύκολο να είναι στο γκολ. Ο Σφιντέρσκι πρέπει να παίζει. Από αυτόν πρέπει να ξεκινάει».

Για τον Τσόλακ και την ως τώρα παρουσία του:

«Δεν μου αρέσει ο Τσόλακ. Ο Τζόλης το παιδί μπαίνει και είναι μέσα στις φάσεις και θα το πετάξει το γκολ. Ο Τσόλακ δεν μου αρέσει. Είναι αργός, είναι στη μεγάλη περιοχή… Ο Σφιντέρσκι είναι πιο σβέλτος. Έχει περγαμηνές και μπορεί να θέλει τον χρόνο του ο Τσόλακ. Δεν μου αρέσει όμως, μη λέω ψέματα. Ακόμη κι αν βρει τα πατήματά του, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο παίκτης. Ο Σφιντέρσκι στη μια ευκαιρία θα το κάνει το γκολ. Όπως και ο Τζόλης».

Για το αν ο Άκπομ του άρεσε περισσότερο:

«Ήταν γρήγορος. Με τον Σφιντέρσκι έκανε καλό δίδυμο. Λάθος του Περέιρα που δεν τους έβαζε μαζί. Δύσκολο να παίξουν μαζί Σφιντέρσκι και Τσόλακ. Σφιντέρσκι και Τζόλης μπορούν καλύτερα μαζί».

Για τον Τζόλη:

«Ο Τζόλης μου θυμίζει τα νιάτα μου. Είναι θρασύς. Είδα την έντονη παρατήρηση του Σφιντέρσκι, ήταν λάθος αντίδραση, αλλά μετά έκανε το γκολ με τον ίδιο τρόπο. Είναι πιτσιρικάς, μου αρέσει, είναι μέσα στις φάσεις. Είναι καλός παίκτης. Είναι φονιάς…».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.