Δημόπουλος: «Φερέιρα, φύγε στην Πορτογαλία… χθες»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2020

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Ο βετεράνος επιθετικός του Δικέφαλου σχολίασε για τη φράση του Φερέιρα πως θα γράψει βιβλίο για τη φετινή σεζόν: «Θα γράψει βιβλίο; Αν γράψει για τον εαυτό του ας γράψει. Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν έχει δώσει τίποτα ο Φερέιρα. Έπρεπε να είχε φύγει από χθες, σας το είχα πει. Όσο τον αφήνεις θα κάνει χειρότερα. Είναι λογικό που τελείωσε η χρονιά πρόωρα».
Για το αν ο ΠΑΟΚ ποντάροντας και στο CAS, μπορεί να πάρει 4 βαθμούς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ:

«Όλα γίνονται αλλά με την εικόνα που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ δε νομίζω. Παίζει στην Τούμπα και δεν μπορεί να κάνει φάση να βάλει γκολ; Πέρσι έβαζε ένα γκολ και το κρατούσε. Φέτος ούτε να σκοράρει μπορεί».
Για το που εντοπίζει το πρόβλημα, στην τακτική ή στις δυνάμεις της ομάδας: 

«Εκεί στον κορωνοΐο χάλασε η «μαγιά». Τον Ολυμπιακό τον είδαμε «φρέσκο». Δεν τον επηρέασε τίποτα. Δεν έγινε σωστή δουλειά στην καραντίνα. Ο ΠΑΟΚ από πέρσι είχε φοβερή ομάδα, είχα πει πως και χωρίς προπονητή θα το έπαιρνε πέρσι. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Νομίζω είναι κουρασμένη η ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούν να δώσουν 5-6 ποδοσφαιριστές τίποτα παραπάνω. Αυτό μπορούν να δώσουν. Πέρσι έφτασε στο πικ και φέτος δεν μπορούν. Ο Φερέιρα δεν θέλει να το πει. Όταν φύγει, θα θυμηθείτε ότι θα πει πως «είχα παίκτες 36, 37, 38 χρονών»».
Για το αν γενικώς έχει πρόβλημα χημείας ο φετινός ΠΑΟΚ: 

«Φταίνε και μερικοί γύρω-γύρω από τον Φερέιρα. Τεχνικοί διευθυντές, γενικοί αρχηγοί. Όταν είσαι στον πάγκο πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες».

Για το σχόλιο του Φερέιρα πως Άκπομ-Σφιντέρσκι έχουν φέτος τα καλύτερα στατιστικά τους:

«Τι λέει; Και γιατί δεν τους έβαλε και τους 2 μαζί; Φύγε να πας στην Πορτογαλία από χθες Φερέιρα. Αν είναι παικταράδες πρέπει να παίζουν μαζί. Γιατί δεν τους έβαλε; Κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος».

Για το αν ο Φερέιρα ήρθε στην Ελλάδα «ψηλωμένος», όπως το Τούντορ:
«Ταλέντο ήρθε και ταλέντο θα μείνει. Ο ΠΑΟΚ θέλει τεχνικό διευθυντή Έλληνα που να μπορεί να συνεννοηθεί στα ελληνικά, να του τραβήξει το αυτί. Ο ξένος τι να του πει; Παράδειγμα ο Χαριστέας. Ο Χαριστέας έχει όνομα και προσωπικότητα. Πήρε Γερμανό. Πρέπει να μπορεί να συνεννοηθεί ο Σαββίδης με τον Έλληνα τεχνικό διευθυντή. Είναι θέμα χημείας».

Για την εικόνα των πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια:

«Τι να το κρατήσω; Τα παιδιά έπαιξαν. Θα μπορέσουν να έχουν του χρόνου συμμετοχές; Είναι καλοί παίκτες. Μπορούν να τα στηρίξουν, όπως έκανε ο Δώνης με τον Παναθηναϊκό; Εγώ έπαιξα 18 χρονών στον Παναιτωλικό στη Β’ Εθνική με τάκλιν στο… λαρύγγι και στα 20 στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.