Δημήτρης Πολίτης: Ο σύλλογος εμπνέει υγεία

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2021

Ο Δημήτρης Πολίτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Αρη, παίζοντας ποδόσφαιρο από τα μπαμπίνι μέχρι την δεύτερη ομάδα. 

Ηταν στην ομάδα του Αρη για δώδεκα χρόνια, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν ο ΠΑΟ Διοικητηρίου με τον οποίο έπαιξε στη Δ’ Εθνική και είχε δύο κατακτήσεις κυπέλλου ΕΠΣΜ. Με την Αναγέννηση Επανομής έπαιξε σε Γ’ και Β’ Εθνική και μάλιστα είχε πετύχει και την άνοδο στην Β’ Εθνική. 

Στη Β’ Εθνική ακόμη έπαιξε με τις ομάδες των Γιαννιτσών, Πιερικού, Αστέρα Μαγούλας, στη Γ’ Εθνική με ΑΠΕ Λαγκαδά, Ηρακλή Αμπελοκήπων, στην Α1 με Θερμαϊκό Θέρμης, Φοίνικα Πολίχνης, ΠΑΟ Κουφαλίων (Α1 και Γ’ Εθνική) και φέτος φόρεσε την φανέλα του Καμπανιακού. 

Για την κατάσταση που βιώνουμε επισήμανε: «Πρώτα από όλα εύχομαι να βγούμε από την πανδημία όσο πιο γρήγορα μπορούμε υγιείς, όλοι. Αυτό είναι το νο1. Αν βρεθεί λύση με την κατάσταση που ζούμε και μπορούμε να είμαστε ασφαλείς στο γήπεδο, θεωρώ πως οι περισσότεροι συνάδελφοι μου θα έχουν την ίδια άποψη με μένα, δηλαδή να αρχίσει το πρωτάθλημα και να τελειώσει, παρόλο που η αποχή είναι μεγάλη και δεν ξέρουμε για ποσό καιρό ακόμα θα απέχουμε από τα γήπεδα. Από την άλλη δύσκολα θεωρώ ότι μπορεί να γίνει η επιστροφή και αυτό εφόσον τηρηθούν από όλους τα μέτρα ασφαλείας». 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού για την ομάδα του τόνισε: «Είμαστε σε συνεχή επαφή. Ο σύλλογος εμπνέει υγεία. Με έκανε εντύπωση η αγάπη που υπάρχει από τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι ενεργοί ακόμα και σε τέτοια δύσκολη κατάσταση. Προσωπικά όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή αν και εφόσον αρχίσουμε, είτε με τρέξιμο είτε με ασκήσεις στο σπίτι. Να ευχηθώ να γυρίσουμε υγιείς και από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ να πάρουμε φυσικά το Πρωτάθλημα και την άνοδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.