Δημήτρης Παπαστεργίου-Το βίντεο του υπουργού για τα εισιτήρια στα γήπεδα: «Ω ρε γκολάρα»

Δημήτρης Μπασμπαρέλας09 Απριλίου 2024

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προωθεί με πρωτότυπο βίντεο, μέσω Instagram, τον τρόπο, που μπαίνουν από σήμερα στα γήπεδα οι φίλαθλοι κάθε ομάδας.

Νέα εποχή στα ελληνικά γήπεδα...

«Αρχίζει το ματς... Πω, πω σήμερα θα γίνει χαμός», λέει ο ίδιος κατά την άφιξή του στο γήπεδο. «Πέντε γκολ θα ρίξουμε, έξι γκολ θα ρίξουμε σήμερα», λέει φορτσάτος. «Πού πάτε, κύριε;», τον ρωτάει ο σεκιουριτάς, αλλά εκείνος δεν σταματά. «Μα έχω εισιτήριο, έχω εισιτήριο στο gov.gr wallet. Γεια σου...», του απαντά ο υπουργός-φίλαθλος και μπαίνει στο γήπεδο. «Πού πάτε κύριε; Δεν έχει αγώνα σήμερα», συνεχίζει από την πλευρά του ο σεκιουριτάς.

Ο υπουργός πιάνει απτόητος θέση στις εξέδρες του γηπέδου. «Αγώνα δεν έχει, αλλά έχω εισιτήριο και τα βήματα είναι απλά», εξηγεί ο Παπαστεργίου, που αναφέρεται και στη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα, ενώ στη συνέχεια εξηγεί και για την είσοδο των παιδιών τόσο εκείνων που είναι κάτω των 15 ετών, όσο και εκείνων που είναι πάνω από 15 έτη.

Στο τέλος; «Ω, ρε γκολάρα. Κάνω προετοιμασία για την Κυριακή», είπε στο προωθητικό βίντεο του. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει χαρακτηριστικά. «Οι φίλαθλοι από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο με ασφάλεια, με το εισιτήριό μας στο Gov.gr Wallet. Αρκεί βέβαια να έχει αγώνα...!».

Τα εισιτήρια διαρκείας

«Περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet (από τα περίπου 80.000 διαρκείας που υπάρχουν στο σύνολο), αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά», τόνισε νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, σε τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ αναφερόμενος στο νέο σύστημα εισόδου στα γήπεδα με ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet. 

Επίσης, επεσήμανε ότι θα δοθεί παράλληλη λειτουργία για ένα μήνα και του νέου συστήματος και του παλιού, δίνεται δηλαδή ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής στους φιλάθλους μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ από τον Σεπτέμβρη o νέος τρόπος εισόδου αναμένεται να ισχύσει και στους αγώνες των υπόλοιπων αθλημάτων, όπως μπάσκετ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.