Παπανώτας: Για ποιο λόγο αποχώρησε από το πλατό - Τι έγινε με τον Βερύκιο

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Εκτός αέρα του «Happy Day» βρέθηκε για λίγα λεπτά το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και λόγω της δεοντολογίας και της ανεξαρτησίας δεν θα συμμετέχει στην εκπομπή την ώρα της στήλης του Δήμου Βερύκιου.

Αυτό θα συμβεί έως και την Τρίτη 23 Απριλίου όταν και επίσημα αρχίζει η προεκλογική περίοδος και ο Δημήτρης Παπανώτας θα αποχωρήσει οριστικά.

«Δημητράκη μου θέλω να πω κάτι. Μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή γιατί ξεκινά η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς γιατί αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής» του είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.