Δημήτρης Κεχαγιάς: Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Big Brother!

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

O Δημήτρης Κεχαγιάς βρίσκεται στο νοσοκομείο, για μη γνωστούς λόγους, όπως ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram γράφοντας: «Είναι η χρονιά μου τα 29 μου. Να προσέχετε την υγεία σας και να μην το βάζετε κάτω, ότι και αν έχετε να αντιμετωπίσετε».


Να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time, η τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου και ο πρώην παίκτης του Big Brother βρέθηκαν στα πίσω τραπέζια γνωστού κέντρου στο Περιστέρι, όπου τραγουδούν ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου, με τους θαμώνες να τους αναγνωρίζουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι επισκέφθηκαν τη Μύκονο, εκεί όπου ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για ειδύλλιο. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να μονάσω, ούτε να γίνω ερημίτης και πάντα την παρέα μου την επιλέγω να είναι όπως μου αρέσει. Μου αρέσει η παρέα της, περνάμε μια χαρά» είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο ο Δημήτρης Κεχαγιάς, όταν ρωτήθηκε για το φλερτ με την τραγουδίστρια.

Πηγή:gossip-tv

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.