Δημητριάδης: «Ο εκτελεστής είναι ο ίδιος όπως με Απόλλωνα και Ηρακλή»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2020

Την οργή και τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αλλά και την τροπολογία που προσπαθεί να περάσει η Κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας υποστηρίζει ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις έχουν ως στόχο να σώσουν τους ανθρώπους, οι οποίες τις προσεχείς ημέρες θα κληθούν να λογοδοτήσουν για την εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, τόνισε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατής και ο εκτελεστής παραμένει ο ίδιος, όπως συνέβη με τις υποθέσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Ηρακλή.

Η δήλωση του:

«Λίγες ημέρες πέρασαν μετά την τοποθέτησή μου ότι το επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι τύπου Κολομβίας και δυστυχώς δικαιώθηκα. Πολιτικές παρεμβάσεις, τηλεκατευθυνόμενες αποφάσεις Επιτροπών, που μοναδικό στόχο έχουν την αντιπαροχή στους ανθρώπους οι οποίοι θα κληθούν σε λίγες ημέρες να λογοδοτήσουν για την εγκληματική οργάνωση. Εισηγήσεις, χωρίς κανένα νομικό υπόβαθρο, από ανθρώπους χωρίς αξιοπρέπεια που επιλέχθηκαν για συγκεκριμένο σκοπό. Στο ίδιο έργο θεατές. Έτσι έγινε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έτσι έγινε με τον Ηρακλή. Ο ίδιος πάντα εκτελεστής»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.