Δημητριάδης: «Ο Αυγενάκης έκανε μισό βήμα πίσω, τα προβλήματα θα βρούμε μπροστά μας ξανά!»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, ο οποίος μίλησε για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ενώ σημείωσε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες θα τα βρουν και του χρόνου μπροστά τους.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να είναι στην εντατική  και έχουμε το συμβούλιο της επικρατείας που περιμένουμε να βγει αντισυνταγματικός ο νόμος. Είναι κάταντια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Ομοσπονδία να περιμένουμε πολιτική λύση, γιατί τέτοιες ενέργειες μόνο καταστροφή μπορούν να φέρουν, όπως με την απόφαση για τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά ας είναι έστω και πολιτική λύση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα προβλήματα που έχουμε θα τα βρούμε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο μπροστά μας και πήραμε αυτή την απόφαση γιατί κινδυνεύαμε με αναστολή με τον Αυγενάκη να μην κάνει ούτε καν ολόκληρο βήμα πίσω, αλλά μισό. Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά η αδυναμία της Γενικής Γραμματείας να ελέγξει τις αιτήσεις και αυτά τα σωματεία μέχρι να περάσουν τον έλεγχο δεν θα παίξουν, πρέπει να καταλάβουν όλοι που φτάνει αυτό το μέγεθος». 

Για τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος: «Ο προγραμματισμός μας είναι ευέλικτος, είναι μία Τετάρτη παραπάνω, υπάρχει πίεση χρόνου ωστόσο και υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν, όπως ο καιρός ακόμα και οι εκλογές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.