Δημητριάδης: «Μήνυμα ενότητας η αδελφοποίηση με την Ένωση Βελιγραδίου»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2020

Σε αδελφοποίηση με την Ποδοσφαιρική Ένωση Βελιγραδίου προχώρησε η ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αποτελεί και ένα μήνυμα ενότητας

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αδελφοποίηση με την Ένωση Βελιγραδίου: «Ήταν μια λαμπρή γιορτή. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Έγινε η αδελφοποίηση με την Ένωση του Βελιγραδίου. Θέλουμε να γίνει ένα πρωτάθλημα ερασιτεχνών τύπου Champions League με τις μεγάλες γειτονικές χώρες ώστε να αναβαθμιστεί το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Η πρωτοβουλία αυτή είναι και ένα μήνυμα ενότητας. Σε πρώτη φάση οι επαφές θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία. Θα είναι και οι Σλοβένοι και οι Βούλγαροι στο τουρνουά και θα γίνει μια συζήτηση. Από τη συνάντηση μπορούμε να κρατήσουμε την εξωστρέφεια που αποκτά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν και ότι ήρθαν και κάποιοι πρόεδροι από μακριά».

Τους αγώνες που διεξάγονται και την κάλυψη των αναγκών: «Κάθε Σαββατοκύριακο γίνονται περίπου 250 παιχνίδια. Με πόνο ψυχής, δουλειά και εθελοντισμό καλύπτονται οι ανάγκες. Ο αριθμός των σωματείων αυξάνεται συνεχώς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.