Δημητριάδης: «Γραφείο εξυπηρέτησης και αθλητικός διευθυντής στη Θεσσαλονίκη- Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάββας Δημητριάδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Μακεδονίας, μιλώντας για τις δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν σχετικά με τα γραφεία εξυπηρέτησης, των αθλητικών δικαστών στη Θεσσαλονίκη αλλά και το φλέγων ζήτημα των απινιδωτών.


Αρχικά αναφέρθηκε στο εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός γύρω από τον ορισμό του διαιτητή: «Να μην παρασυρθεί ο κόσμος, πρέπει να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Να το αφήσουμε σε ησυχία σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας κορυφαίος διαιτητής ο Κρούζλιακ. Αυτός που έκανε κορυφαίο θέμα το ζήτημα του διαιτητή  είναι ο Ολυμπιακός. 'Έχουμε αρχίσει να ξεφτιλίζουμε κορυφαίους διαιτητές. Δεν μας σώζει τίποτα..»

Για τις δυο πολύ σημαντικές αποφάσεις που πρόκειται να ψηφιστούν σχετικά με την ΕΠΣΜ: «Σε λίγο θα ψηφιστεί η πρόταση της ΕΠΣΜ για  τα δικαστικά όργανα και για να γίνει ένα γραφείο εξυπηρέτησης της ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, εμείς προσφερόμαστε αφιλοκερδώς, για να μην δαπανήσει ούτε μισό ευρώ η ομοσπονδία,  να προσφέρουμε τα γραφεία μας. Με ένα μικρό ρετουσάρισμα, μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό. 

Στο καταστατικό θα μπει και αθλητικός δικαστής. Αυτή είναι η πρότασή μας. Ήρθε η ώρα να γίνει αυτό. Όπου υπάρχει πρωτοδικείο Αθηνών, θα μπει αυτό της Θεσσαλονίκης.»

Για την πρόταση να υπάρχουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα της ΕΠΣΜ: «έχουνε γίνει κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο σήμερα αλλά και γενικά. Στην ΕΠΣΜ Μακεδονίας, που έχει γύρω στα 75 παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο , θα υπάρχει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο απινιδωτές σε κάθε παιχνίδι.

Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες που συνεργάστηκαν άψογα. μας ενημέρωσαν άμεσα για το που υπάρχουν και που όχι απινιδωτές. Μάλιστα θα συνεργαστούμε και με μια εταιρεία που θα μας δώσει 5-7 απινιδωτές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.