Δημητριάδης: «Έμπειρος παράγοντας ο Ψαρόπουλος - Θα ήθελα τον Γραμμένο για ακόμα μια θητεία»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα», μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Σταύρος Ψαρόπουλος είναι έμπειρος παράγοντας, ενώ σημείωσε επίσης πως θα ήθελε τον Βαγγέλη Γραμμένο για ακόμα μια θητεία στον προεδρικό »θώκο».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣΜ

Ποια είναι η εικόνα του για τον Ψαρόπουλο: «Ο Ψαρόπουλος είναι έμπειρος παράγοντας. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσει αυτά που αντιμετώπισε ο Γραμμένος. Θα καταφέρει να προσφέρει περισσότερα πράγματα αν πάνε όλα καλά. Είναι μια καλή επιλογή, αλλά θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Στην ΕΠΟ, δεν μπορείς να πεις ότι ο προγραμματισμός είναι τέτοιος ο οποίος ακολουθείται αυστηρά». 

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Είναι καλός πρόεδρος. Αντιμετώπισε δυσκολίες, παρόλα αυτά θα τον ήθελα για ακόμα μια θητεία ως πρόεδρο της ΕΠΟ«.

Για την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού: «Αναμένουμε τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού. Εμείς, είμαστε έτοιμοι για οποιδήποτε ενδεχόμενο ακόμα και αν μας κλείσουν για ένα μήνα, όπως γίνεται στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι έτοιμη, ακόμα και τον Γενάρη να ξεκινήσουμε θα τελειώσουμε στο εύλογο χρονικό διάστημα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.