Δήμαρχος Παιονίας: «Ο πρόεδρος της ΑΕΠ τυγχάνει να είναι γιος του αντίπαλου υποψήφιου δημάρχου» - Νέα παρέμβαση Μπαλτίδη

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας , Κωνσταντίνος Σιωνίδης, με τον ίδιο να μιλάει για το ζήτημα που έχει ανοίξει για την έδρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων του Απόλλωνα Πόντου, ενώ παρέμβαση επί του θέματος έκανε και ο Τάκης Μπαλτίδης.

Αρχικά ο δήμαρχος ανέφερε: «Το δημοτικό γήπεδο παραχωρήθηκε από πέρσι στον Απόλλωνα Πόντου για δύο αγώνες τον μήνα, το ίδιο έγινε και φέτος από την κοινωφελή επιχείρηση που διαχειρίζεται το γήπεδο. Το μόνο που άλλαξε, ήταν η διοίκηση του Πολυκάστρου. Τυγχαίνει ο πρόεδρος της ομάδας να είναι ο γιος του αντίπαλου υποψήφιου δημάρχου.

Προσθέτοντας: Βγήκε το πρόγραμμα του γηπέδου από την κοινωφελή επιχείρηση , μοιράστηκαν οι ημέρες με βάσει τις ανάγκες της ΑΕΠ και του Απόλλωνα. Εμείς πέρσι πήραμε 1.500 ευρώ για όλη την χρονιά.

Ενώ σημείωσε: «Υπάρχει μία διαμάχη μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Απόλλωνα Πόντου. Ζητάω συγγνώμη από τους δημότες μου για όλο αυτό που συμβαίνει. Όλες οι αναφορές περί μπράβων αφορούν την ΕΛ.ΑΣ. και τους παρατηρητές , εγώ τι είμαι; Ο λόγος που δώσαμε το γήπεδο είναι η ποντιακή καταγωγή πολλών εκ των κατοίκων μας και επειδή πρόκειται για μία ομάδα με ποντιακές ρίζες και αυτό έπαιξε ρόλο».

Ο Τάκης Μπαλτίδης ανέφερε: «Δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή με πολιτικά, ή να κάνω αβάντα σε κανέναν. Πέρσι η ομάδα έπαιξε στο γήπεδο σας με κουτσή άδεια , δεν υπήρχε άδεια και μπαλώσατε μία, δεν υπήρχε άδεια για κόσμο στις κερκίδες αλλά σε κάθε παιχνίδι υπήρχαν μπράβοι, τι να φυλάνε; Λέτε ότι πήρατε 1.500 ευρώ για όλη τη χρονιά, αλλά πολλοί κονομάνε. Ολόκληρη η Καλαμαριά , η Βέροια, ο Μακεδονικός όλες οι ομάδες δεν έδωσαν το γήπεδο, εσείς γιατί το δώσατε;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.