Δήμαρχος Λόρα ντελ Ρίο: «Θα ζητήσω ένα φιλικό από τον ΠΑΟΚ προς τιμήν του Κρέσπο»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αντόνιο Εναμοράδο.

Ο Δήμαρχος της γενέτειρας του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Λόρα ντελ Ρίο, μίλησε αναφορικά με τη μετονομασία του γηπέδου προς τιμήν του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, το πως πάρθηκε αυτή η απόφαση αλλά και την πρόσκληση στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την απόφαση η οποία πάρθηκε, ανέφερε: «Ήταν μία ωραία απόφαση η οποία πάρθηκε οριστικά χθες και πλέον το γήπεδο θα έχει το όνομα του Κρέσπο ως επίσημη ονομασία. Είναι μία απόφαση που δεν βρήκε αντίρρηση σε κανένα από τα μέλη του Δήμου της Λόρα ντελ Ρίο, καθώς συμφώνησαν όλα τα μέλη. Με αυτόν τον τρόπο τιμούμε τον ίδιο ενώ εν συνεχεία, δίνουμε κίνητρο στα μικρά παιδιά να προοδεύσουν και να έχουν σαν ίνδαλμα τους τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ».

Για τις επαφές του Κρέσπο με τις ομάδες της περιοχής: «Η καριέρα του Κρέσπο, είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι μικροί αθλητές θα έχουν κίνητρο να ακολουθήσουν τα βήματα του και να πετύχουν όσα έχει πετύχει το ίδιο. Κάθε φορά που έρχεται στην περιοχή για διακοπές, δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν και έχει εξαιρετική σχέση με την ομάδα της περιοχής αλλά και με όλους τους συλλόγους. Δεν έχει δώσει κάποιο χρηματικό ποσό για το γήπεδο, αλλά κάθε φορά που έρχεται στην περιοχή φέρνει πάντα μπάλες, ρουχισμό, υπογράφει αυτόγραφα σε όλους και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Για τα εγκαίνια του γηπέδου: «Θα είναι χαρά και τιμή μας να έρθει ο ΠΑΟΚ για να δώσει μία σειρά αγώνων με τις ομάδες της περιοχής για τα εγκαίνια του γηπέδου, θα πρέπει να το ζητήσω σαν χάρη από τον Κρέσπο. Το γήπεδο αναμένεται να εγκαινιαστεί τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο αλλά ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή γιατί η απόφαση πάρθηκε αργά το βράδυ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.