Δήμαρχος Λαγκαδά: «Τρέμει η καρδιά μας για το βράδυ, είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Χάρης Δημαράς07 Αυγούστου 2020

Για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Λαγκαδά μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Ταχματζίδης, στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα».

Τόνισε ότι ο δήμος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται το βράδυ. (Θυμηθείτε τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου).

«Εχουμε αιτηθεί για να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Λαγκαδάς. Η νεροποντή δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη δημοτική ενότητα Λαγκαδά και ζητάμε να έχουμε την προσοχή της Πολιτείας στην επομενη μερα. Τα προβλήματα είνναι έντονα στην πόλη και τις γύρω κοινότητες. Υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα που δημιούργησαν πρόβλημα σε περιουσίες, στην κυκλοφορία. Η καταγραφή θα γίνει την επόμενη μέρα γιατί αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στην αποκατάσταση των πλημμυρισμένων δρόμων και σπιτιών».

Ο κ. Ταχματζίδης συμπλήρωσε:

«Υπήρχε συντονισμός δράσεων από όλες τις υπηρεσίες, που λειτούργησαν συντονισμένα. Τρέμει η καρδιά μας για το βράδυ, γιατί περιμένουμε νέα έντονα καιρικά φαινόμενα. Είχε να γινει χρόνια καθαρισμός ρεμάτων γιατί σήμερα θα μιλούσαμε για άλλο μέγεθος ζημιών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.