Δημαράς: Το μυαλό του Παναιτωλικού στο μπαράζ, ευκαιρία για γκολ στο Περιστέρι

Χάρης Δημαράς15 Μαΐου 2021

Φτάσαμε στο φινάλε και των πλέι-άουτ της Super League 1, με την τελευταία αγωνιστική να μην προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Πάμε να δουμε τα ματς...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΟΛΟΣ: Επιτέλους νίκησε ο Σάββας Παντελίδης! Εκανε την πρώτη του νίκη στο τιμόνι του Ατρομήτου, εκεί που ίσως δεν το περίμεναν πολλοί, αν και είχαμε επισημάνει την «επικινδυνότητα» του αγώνα στο Αγρίνιο. Παντελώς αδιάφορο το παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες θα μου φανεί περίεργο να μην έχει γκολ. Για το Βόλο σημαντικές οι απουσίες των Δουβίκα και Νίνη, αλλά θα βρει τον τρόπο να πετύχει έστω ένα τέρμα.

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο ΟΦΗ μέσα από… χίλια μύρια κύματα κατάφερε να σωθεί και αυτό μπορεί να λογιστεί ως επιτυχία, με βάση τα όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα παίξει απελευθερωμένα, πλέον, απέναντι στον Παναιτωλικό, για τον οποίο όχι μόνο η σεζόν δεν τελειώνει, αλλά θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2. Πιο πολύ αυτό θα σκέφτονται οι Αγρινιώτες και θα προφυλάξουν τα πόδια τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΛΑΜΙΑ: Απόλλων Σμύρνης εναντίον Λαμίας, σε ένα ακόμη βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι των πλέι-άουτ. Δύο κρούσματα κορωνοϊού στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», απουσίες των Ντέλετιτς, Μαρτίνεθ και Σκόνδρα για τους Φθιώτες, που ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο, παίζοντας χαλαρά…

ΑΕΛ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Από τους μεν «βυσσινί» αποτελούν παρελθόν οκτώ παίκτες, στον δε ΠΑΣ υπάρχουν αρκετές απουσίες (συν κρούσματα κορωνοϊού). Εραμούσπε, Μπρένερ, Ντομίνγκεθ, Μιλιντσεάνου, Οικονομόπουλος, Λιάσος, Καρτάλης, Δούμτσης, Νάουμετς, αλλά και ο μακροχρόνια τραυματίας Σιόντης δεν αγωνίζονται. Το βλέπω για αγγαρεία-ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G&OVER - ΟΦΗ 1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΛΑΜΙΑ Χ - ΑΕΛ-ΠΑΣ Χ 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.