Δημαράς: Tελικός για τον Παναιτωλικό στην «επιστροφή» Χάβου

Χάρης Δημαράς17 Απριλίου 2021

Τέταρτη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League 1 και το ενδιαφέρον αυξάνεται, καθώς πλησιάζουμε προς το φινάλε.

Αήττητος στα πλέι-οφ ο ΟΦΗ, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την προτελευταία θέση και συνεχίζει τη μάχη του. Με το Νιόπλια στο «τιμόνι» έχει αισθητή βελτίωση στην εικόνα του. Εκτός ξανά οι Νέιρα, Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ναμπί, Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης, Βαζ. Στο Περιστέρι, οργανωμένοι έκαναν… ντου ζητώντας από τεχνική ηγεσία και παίκτες να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα ματς. Ο Ατρόμητος είναι στο +6 από την 13η θέση (29 με 23, ενώ ο ΟΦΗ έχει 24) παραμένει χωρίς νίκη για δέκα παιχνίδια. Δύο ισοπαλίες φέτος μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν αποκλείω μία ακόμη, ίσως και με γκολ. Κιβρακίδης, Χαρίσης, Μανδάς και Ενσικουλού εκτός.

Αν για τον ΟΦΗ είναι τελικός με τον Ατρόμητο, για τον Παναιτωλικό απέναντι στον Απόλλωνα, τι είναι; Βρίσκεται σε δεινή θέση η ομάδα του Αγρινίου, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (21 β.) και αν δεν πάρει αυτό, τότε σε τι μπορεί να ελπίζει; Μπαρμπόσα και Ματσόλα επιστρέφουν, όχι όμως και οι Μάζουρεκ, Βάντερσον, Τσιγγάρας, Λιάβας και Τζανακάκης. Δύο νίκες με 1-0 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέτος, σήμερα δε θα έχει Τσιλούλη. Ο Μάκης Χάβος επιστρέφει στο Αγρίνιο, απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει καλά και που συνδέεται σημαντικά.

Στο Πανθεσσαλικό αγωνίζονται οι δύο καλύτερες, αλλά και πιο αδιάφορες ομάδες των πλέι-άουτ. Ίσως οι δύο προπονητές κάνουν και κάποιες δοκιμές. Ο ΠΑΣ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία πάντως έβγαλε ανακοίνωση πως θα τα δώσει όλα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, για να καθησυχάσει τους οπαδούς του. Επιστροφή Μπαριέντος στο Βόλο, έχουν… απουσίες οι Ηπειρώτες: Λοντίγκιν, Κάργας, Πίρσμαν, Κρίζμαν, Σιόντης είναι εκτός. G/G. Δύο νίκες φέτος οι Βολιώτες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦΗ G/G - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 

ΒΟΛΟΣ G/G&OVER 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.