Δημαράς: Τα ρέστα του ο Παναθηναϊκός, πιο «σφιχτό» το ντέρμπι

Χάρης Δημαράς09 Μαΐου 2021

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης διεξάγεται νωρίς-νωρίς, ευτυχώς δεν έχει πολύ ήλιο... O ΠΑΟΚ έχει βρει τα πατήματά του τελευταία με την αλλαγή του συστήματος, ενώ ο Άρης στα πλέι-οφ δεν πατάει καλά. Εχει και τα προβλήματά του (εκτός ο Τζέγκο, λογικά εκτός σχήματος ο Δεληζήσης), ενώ ο Δικέφαλος είναι εμφανέστατα σε καλύτερο φεγγάρι και έχει το προβάδισμα για τη νίκη, που είναι καθαρά για λόγους γοήτρου, αφού έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη. Οι κιτρινόμαυροι βέβαια θέλουν οπωσδήποτε πόντο ή πόντους για να μην κινδυνεύσουν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές που έχουν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Το μομέντουμ δείχνει ΠΑΟΚ, αλλά ΟΚ, ντέρμπι είναι... Πιθανή επιλογή το 2-3 γκολ, δε νομίζω να ξεφύγει στα γκολ, βλέπω και πέναλτι ή κόκκινη από τον Λευκορώσο.

Πλήρως αδιάφορο βαθμολογικά το Αστέρας – Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι σκέπτονται τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι δε Αρκάδες προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με αξιοπρέπεια, κάτι που καταφέρνουν. Πιθανό να έχει γκολ το ματς, μιας που οι Πειραιώτες δεν πατούν καλά αμυντικά. Από τον Αστέρα λείπουν οι Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Καπίγια και Ιγκλέσιας. Από τους Πειραιώτες δεν υπολογίζονται οι Σα, Εμβιλά και Φορτούνης, ενώ εκτός -όπως αναμενόταν- είναι ο Μπα, ο Λαλά, ο Κρίστινσον και ο Παπαδόπουλος.

Στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ οι πράσινοι παίζουν τα ρέστα τους για την Ευρώπη, καθώς με νίκη πιάνουν την Ενωση στους 55 βαθμούς και ελπίζουν βάσιμα μετά, έχοντας πάντως δύσκολο πρόγραμμα (Άρη έξω και Ολυμπιακό μέσα). Πάλι σημαντικές απουσίες για την ΑΕΚ: Λιβάι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λάτσι, Ραντόνια, Σιμόες ενώ πρόλαβαν οι Μάνταλος και Μπακάκης. Εκτός οι Μαουρίσιο, Αϊτόρ και Ιωαννίδης για τους γηπεδούχους, που όμως θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο και εκμεταλλευόμενοι την κακή κατάσταση της ΑΕΚ μπορούν να μείνουν στο κόλπο.

ΤΡΙΑΔΑ 

ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ OVER -  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ 

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.