Δημαράς: Ο ΠΑΟΚ το μομέντουμ, G/G στο Φάληρο και ένα καλό διπλό στη SL2

Χάρης Δημαράς11 Απριλίου 2021

Ξεκίνημα από το «Βικελίδης» με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ και με νίκη να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Φέτος οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη στο σπίτι της άλλης, η Ενωση πάντως είναι σε κακό φεγγάρι και σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μετά από τα τελευταία αποτελέσματα. Τεράστια ευκαιρία λοιπόν για το συγκρότημα του Ακη Μάντζιου. Εκτός οι Κάτσε, Μπανελουάν και Ιωάννου. Επιστροφή για Τσιγκρίνσκι, εκτός παραμένουν οι Σιμόες, Λάτσι, Νταντσένκο, Μπακάκης, Μαχαίρας. Προβλέπω γκολ με το σταγονόμετρο, γιατί η ΑΕΚ θα παίξει πολύ σφιχτά για να «κλέψει» το ματς, ενώ και ο Αρη διακρίνεται για την αμυντική του λειτουργία.

Στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ παρ' ότι φέτος δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης, έχει το προβάδισμα. Πολύ άστοχος ο Αστέρας με τον Άρη, δυόμισι μήνες έχει να σκοράρει ο Μπαράλες και οι Αρκάδες παρέμειναν για τέταρτο ματς χωρίς νίκη. Απουσίες δεν έχουν, καλή παράδοση έχουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως ο Δικέφαλος έρχεται από νίκη ψυχολογίας με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Προβλήματα επίσης δεν υπάρχουν σημαντικά. Ο Δικέφαλος πρέπει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να βελτιώσει την κακή παράδοση στην Τρίπολη, με μια νίκη που θα τον διατηρήσει στο κόλπο της δεύτερης θέσης. 

Ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Και ο πόντος καλός θα του είναι σε αυτή την προσπάθεια. Σημαντικό για τον Μπόλονι πως έχει ξανά τους Σανκαρέ, Αγιούμπ και Βέλεθ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε εμφατικά την ΑΕΚ, αλλά αμυντικά δεν πείθει το τελευταίο διάστημα και σίγουρα το G/G προτιμάται από την πολύ χαμηλή απόδοση στο άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΗΣ UNDER – ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

Kαι μια πρόταση από Super League 2...

Τα Χανιά είναι η καλύτερη ομάδα του Β΄Γύρου, είναι πολύ ανεβασμένα και απέναντι στην Παναχαϊκή, σε μια απόδοση γύρω στο 3.00 αξίζει να ρισκάρουμε. Ο προπονητής των Χανιωτών, Νίκος Παπαδόπουλος γνωρίζει καλά την αντίπαλό του (ήταν προπονητής στην αρχή της σεζόν). Θα πάρω και το over στο Εργοτέλης-Ιεράπετρα, καθώς οι γηπεδούχοι παίζουν ανοιχτά και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΑΝΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ OVER 



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.