Δημαράς: Με το μυαλό στο Κύπελλο!

Χάρης Δημαράς25 Απριλίου 2021

Το 3-4-3 ωφέλησε τον ΠΑΟΚ, ενώ η ψυχολογία είναι στη ύψη. Οι ασπρόμαυροι με νίκη καθαρίζουν την Ευρώπη και θέλουν και ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα την Μ. Πέμπτη για να πάνε στον τελικό. Εκτός ο Κρέσπο, αμφίβολοι Ινγκασον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Οι πράσινοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί (είναι στο -5). Εκτός ο Χατζηγιοβάνης επιστροφή Μαουρίσιο, έτοιμος ο Σένκεφελντ. Ο Παναθηναϊκός θα τα παίξει όλα για όλα. Πιστεύω μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν, αξίζει και η απόδοση (2.45).

Με σκαμπανεβάσματα ο Αρης τελευταία, το πρόβλημα πάντως το έχει περισσότερο εντός, παρά εκτός έδρας. Απών ο Μπρούνο, ο Μάντζιος θα είναι στην κερκίδα λόγω τιμωρίας. Οι κιτρινόμαυροι με νίκη θα αγκαλιάσουν την Ευρώπη, όμως ο Αστερας θέλει προσοχή. Φέτος πάντως του έχει πάρει τον… αέρα, έχοντας τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Στα ίδια επίπεδα το G/G και το διπλό, θα πάρουμε... τον συνδυασμό.

Ο Ολυμπιακός έριξε… πέντε στην ΑΕΚ προ μερικών εβδομάδων, όμως τώρα είναι άλλα τα δεδομένα. Επίσης, είναι και οι ρεβάνς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα που σίγουρα θα σκέπτονται αμφότερες οι ομάδες. Δεν ξέρω πόσο θα… «ανοίξει» το σκορ. Εκτός Μπα και Αβραάμ. Επιστροφή Λαλά. Ολιβέιρα, Τάνκοβιτς, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια, εκτός, επιστροφή όμως για Σάκχοφ. Πιθανό το G/G και εδώ.

Πρόταση: 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός G/G 

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2

Ολυμπιακός - ΑΕΚ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.